SUPA DE PUI CU TAIETEI DE CASA
Am facut supa azi.Nu mai stiam ce sa mai fac de mancare,si,mi-a venit dintr-o data ideea pt supa asat,gandindu-ma ca nu mi-am mai folosit de multa vreme masina de facut taietei.Si vroiamsa o fac cu niste taietei de casa,caci acestia sunt cei mai buni.
Poate o sa explic alta data cum fac acesti taietei.Acum nu am poze de ale procedeului,si nu imi place sa explic ceva fara sa am si poze, macar cu produsul finit.
Sigur ca majoritatea dintre noi stiu sa faca o supa.Dar tot m-am hotarat sa o postez,deoarece mi-a placut foarte mult cum arata in farfurie...tot colindand blogurile si site-urile de specialitate am mai aflat si eu anumite trucuri,si ma grabesc sa vi le impartasesc si voua.
In timpul asta am facut taieteii.Dupa ce a fiert carnea,am taiat 2 morcovi,o telina,gulie,si o ceapa.Le-am pus la fiert,am adaugat un pic de vegeta,si am asteptat sa fiarba legumele,procedand in continuare la fel,punand un pic de apa rece de cate ori incepea sa clocoteasca.Cand au fiert si legumele,am scos afara doar ceapa,pentru ca eu las restul legumelor innauntru,pentru ca fetele mele le mananca odata cu supa.Mai ales cea mica.
Taieteii eu ii fierb intotdeauna separat,pt a fi sigura ca nu au prea multa faina.Ii clatesc prin apa rece.Si ii adaug in supa la final innainte sa sting focul.
Condimentez cu putin piper...si gata de servire!
Pofta buna.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu