duminică, 16 ianuarie 2011

MINI RULADE DIN PULPA DE PORC

   Azi am avut la masa aceste mini rulade din pulpa de porc,umplute cu carnacior afumat si branza topita.Ramasesem in pana de inspiratie in ceea ce priveste o masa de duminica,aveam o bucata de pulpa de porc,asa ca...am improvizat un pic...si asta a iesit:
   Pt ele avem nevoie de:
-pulpa de porc
-carnacior afumat,din acela subtire,tip oltenesc
-branza topita,eu am folosit din aceea triunghiuri.
-sare,piper.
Pt crusta,avem nevoie de:
-oua
-faina
-pesmet
     Pulpa de porc am taiat-o in felii,nu foarte groase,indeajuns incat sa le pot bate cu ciocanul de snitele.Am condimentat-o cu sare si piper.Peste ea,am intins un triunghi de branza topita,si am asezat frumos o bucatica de carnacior afumat,si am impachetat toata pulpa,ca si pe o sarma.
    Am dat "sarmalutele" prin faina,ou batut,si apoi prin pesmet.Le-am prajit in ulei incins (eu am folosit friteoza,mi se pare de mare folos la casa omului),si apoi le-am mai dat un pic la cuptor,sa fiu sigura ca nu raman crude.
       Le-am mancat cu un pireu alaturi,si,pana si Monica,fetita mea cea mare ,care e o mofturoasa in ceea ce priveste mancarea,a mancat o bucata intreaga.
   Va garantez ca sunt foarte bune!

4 comentarii:

Rosita vargas

Te ha quedado muy rico ,me gusta la carne de cerdo así preparada como lo has hecho,me quedo en tu blog para acompañarte y compartir recetas ,muchs nendiciones,cariños.

alice

gracias,Rosita.

Diana's yummy

Tare bine arata, dar oare se fac in tigaie?
Cat le-ai mai tinut in cuptor?

alice

Diana,se fac si in tigaie,daca nu vrei sa le mai ti in cuptor,doar ca trebuie sa fie pulpa foarte subtire batuta,ca sa nu existe riscul sa ramana cruda.Dar nici in cuptor nu le-am tinut mult,cam 10,max 15 min.

Related Posts with Thumbnails

Bucataria lui Alice   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP