MINI RULADE DIN PULPA DE PORC
Azi am avut la masa aceste mini rulade din pulpa de porc,umplute cu carnacior afumat si branza topita.Ramasesem in pana de inspiratie in ceea ce priveste o masa de duminica,aveam o bucata de pulpa de porc,asa ca...am improvizat un pic...si asta a iesit:
Pt ele avem nevoie de:
-pulpa de porc
-carnacior afumat,din acela subtire,tip oltenesc
-branza topita,eu am folosit din aceea triunghiuri.
-sare,piper.
Pt crusta,avem nevoie de:
-oua
-faina
-pesmet
Pulpa de porc am taiat-o in felii,nu foarte groase,indeajuns incat sa le pot bate cu ciocanul de snitele.Am condimentat-o cu sare si piper.Peste ea,am intins un triunghi de branza topita,si am asezat frumos o bucatica de carnacior afumat,si am impachetat toata pulpa,ca si pe o sarma.
Am dat "sarmalutele" prin faina,ou batut,si apoi prin pesmet.Le-am prajit in ulei incins (eu am folosit friteoza,mi se pare de mare folos la casa omului),si apoi le-am mai dat un pic la cuptor,sa fiu sigura ca nu raman crude.
Le-am mancat cu un pireu alaturi,si,pana si Monica,fetita mea cea mare ,care e o mofturoasa in ceea ce priveste mancarea,a mancat o bucata intreaga.
Va garantez ca sunt foarte bune!
Pt ele avem nevoie de:
-pulpa de porc
-carnacior afumat,din acela subtire,tip oltenesc
-branza topita,eu am folosit din aceea triunghiuri.
-sare,piper.
Pt crusta,avem nevoie de:
-oua
-faina
-pesmet
Pulpa de porc am taiat-o in felii,nu foarte groase,indeajuns incat sa le pot bate cu ciocanul de snitele.Am condimentat-o cu sare si piper.Peste ea,am intins un triunghi de branza topita,si am asezat frumos o bucatica de carnacior afumat,si am impachetat toata pulpa,ca si pe o sarma.
Am dat "sarmalutele" prin faina,ou batut,si apoi prin pesmet.Le-am prajit in ulei incins (eu am folosit friteoza,mi se pare de mare folos la casa omului),si apoi le-am mai dat un pic la cuptor,sa fiu sigura ca nu raman crude.
Le-am mancat cu un pireu alaturi,si,pana si Monica,fetita mea cea mare ,care e o mofturoasa in ceea ce priveste mancarea,a mancat o bucata intreaga.
Va garantez ca sunt foarte bune!
4 comentarii:
Te ha quedado muy rico ,me gusta la carne de cerdo así preparada como lo has hecho,me quedo en tu blog para acompañarte y compartir recetas ,muchs nendiciones,cariños.
gracias,Rosita.
Tare bine arata, dar oare se fac in tigaie?
Cat le-ai mai tinut in cuptor?
Diana,se fac si in tigaie,daca nu vrei sa le mai ti in cuptor,doar ca trebuie sa fie pulpa foarte subtire batuta,ca sa nu existe riscul sa ramana cruda.Dar nici in cuptor nu le-am tinut mult,cam 10,max 15 min.
Trimiteți un comentariu