vineri, 26 martie 2010

FRIPTURA LA TAVA CU CARTOFI

   Friptura asta o fac f des,numai ca nu pun atatea feluri de carne in tava.Dar se poate face si separat cu fiecare fel de carne.
In platoul care l-am pus,sunt multe feluri,pt ca a fost o ocazie speciala...De obicei,se pune carnea in tava,cu putin ulei si un pic de apa sau,de ce nu,un pic de vin.Se tine la cuptor pana este gata,intorcand-o mereu de pe o parte pe alta,si mai adaugand apa sau vin daca este necesar.
   Intre timp se curata niste cartofi,si se taie bucatele.Cand e gata carnea,se scoate pe un platou,si,in aceeasi tava in care s-a facut carnea,se pun catofii,cu putin ulei,stropiti un pic cu zeama de lamaie,si condimentati cu sare si piper...si la acestia se adauga in timp,cate putina apa...pana sunt gata.De obicei,foarte repede,cam jumatate de ora.
  Se servesc calzi,ca garnitura,dar sunt buni si reci.

0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails

Bucataria lui Alice   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP