vineri, 23 aprilie 2010

GHIVECI DE LEGUME CU PIEPT DE PUI

   Am facut acesta reteta deoarece,dupa atatea mancaruri grele de Pasti,am dorit ceva mai usor.

   Asa ca,am spalat si pus la inmuiat 1 ceasca de orez.Am spalat si portionat cubulete o jumatate de piept de pui,si am scos din congelator o jumatate de puga de legume mexicane congelate.Pe langa asta am razalit un morcov,si am tocat cubulete 1 ceapa si  2 ardei verzi.Am adaugat si niste ciuperci,feliate subtiri.
    Am pus la calit ceapa,ardeii,morcovul razalit,si am adaugat peste un pic de sare si piper,iar cand s-au calit un pic,adaugam ciupercile si bucatelele de pui.Poate punem si un pic de usturoi tocat,pt gust.Cand s-au calit un pic si ciupercile,adaugam un pic de pasta de rosii,cam 1 lingura.
Apoi adaugam orezul,si,ori turnam toata compozitia intr-un steamer si o facem la abur,ori,facem dupa metoda conventionala ,adica adaugam apa,cam 1 pahar,si lasam la foc mic.
Se amesteca frecvent,pana se fierbe orezul,mai ales daca nu avem o oala antiaderenta.Se serveste cald.
Pofta buna!

0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails

Bucataria lui Alice   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP