joi, 22 iulie 2010

ALT FEL DE BRANZOAICE

Am  preferat sa le spun asa,deoarece designul nu este cel al branzoaicelor obisnuite.Desi reteta este destul de simpla,o am de pe blogul Amaliei,iar designul deosebit si de mare efect,este de aici.
Desi nu mai scriu retea si aici,este reteta obisnuita, ceea ce am facut diferit,este ca,la sfarsit,cand le-am scos din cuptor,le-am uns cu miere,si astfel am avut placuta surpriza sa constat ca si a doua zi aveau acea stralucire frumoasa a cojii,chiar daca nu mai erau lipicioase.Aratau ca si cumparate de la o patiserie!
   Nu le poate descrie decat un singur cuvant,si anume,DELICIOASE!

3 comentarii:

Petite Foury

Bun-bun! Am notat si cand le fac, revin cu impresii :-)))

alice

foarte bine ai facut.Daca le-ai facut deja,sa imi spui,ca chiar vreau sa iti stiu parerea!

Petite Foury

gata! am facut si au fost foarte bune. Un simgur lucru cred ca as schimba: sa pun putina sare in branza (am luat branza dulce din comert). In rest, SUPER sunt!

Related Posts with Thumbnails

Bucataria lui Alice   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP