Pagini

vineri, 23 aprilie 2010

GHIVECI DE LEGUME CU PIEPT DE PUI

   Am facut acesta reteta deoarece,dupa atatea mancaruri grele de Pasti,am dorit ceva mai usor.
   Asa ca,am spalat si pus la inmuiat 1 ceasca de orez.Am spalat si portionat cubulete o jumatate de piept de pui,si am scos din congelator o jumatate de puga de legume mexicane congelate.Pe langa asta am razalit un morcov,si am tocat cubulete 1 ceapa si  2 ardei verzi.Am adaugat si niste ciuperci,feliate subtiri.
    Am pus la calit ceapa,ardeii,morcovul razalit,si am adaugat peste un pic de sare si piper,iar cand s-au calit un pic,adaugam ciupercile si bucatelele de pui.Poate punem si un pic de usturoi tocat,pt gust.Cand s-au calit un pic si ciupercile,adaugam un pic de pasta de rosii,cam 1 lingura.
Apoi adaugam orezul,si,ori turnam toata compozitia intr-un steamer si o facem la abur,ori,facem dupa metoda conventionala ,adica adaugam apa,cam 1 pahar,si lasam la foc mic.
Se amesteca frecvent,pana se fierbe orezul,mai ales daca nu avem o oala antiaderenta.Se serveste cald.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu