miercuri, 6 noiembrie 2013

hellloooo people!

  Hmmm...nu stiu ce as mai putea spune despre absenta mea...multi dintre voi sunteti deja obisnuiti cu asta si stiti ca acestui blog nu am acordat atentia necesara.Si ca sa justific oarecum absenta asta a mea de peste un an de zile,nu pot face mai mult decat sa postez muuulte fotografii cu munca mea din ultima vreme.
    Va rog doar sa aveti in vedere ca multe din fotografii sunt facute la locul meu de munca,si anume la o cofetarie din orasul meu,unde eu lucrez de ceva vreme.De aceea se va vedea in fundal...laboratorul de lucru.Nu am avut rabdarea necesara sa prelucrez atatea fotografii,asa ca..iata-le:









Mai sunt...stiu...sunt multe...


































Si niste torturi de nunta....(trebuie sa recunosc ca astea imi plac cel mai mult):


















Cam astea sunt deocamdata.Sper sa va placa,si sper sa apuc sa scriu cat mai des,pentru ca bucataria,si mai ales....cofetaria,sunt domeniile mele preferate!
Va pup pe toti,va multumesc ca intrati pe blogul meu,si mai ales,ca va spuneti si parerea.Asta si astept in viitor de la voi,cat mai multe pareri,scrieti-mi cat mai des,dati-mi sfaturi,criticati-ma,de ce nu? si voi invata si eu de la voi,cele mai experimentate decat mine lucruri noi.

0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails

Bucataria lui Alice   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP