sâmbătă, 27 martie 2010

PATEURI CU BRANZA

     Nu e mult de lucru la pateurile astea...asta pt ca eu folosesc aluat de foietaj gata cumparat...gasesc ca e mult mai usor,nu e foarte scump,cam 7-8 lei/punga de 900 gr,ceea ce e mai mult decat suficient pt a face o portie de pateuri pt familia mea.Fiindca sunt pe blogul meu,cred ca pot sa fac si reclama,si sa va spun ca eu folosesc aluat de foietaj doar de la 2 firme,si anume 7Days si Bella.Dupa multe cautari de-a lungul timpului,am observat ca astea 2 sunt grozave.
   Deci,aluatul eu il las la dezghetat,si,cand se dezgheata il portionez in patrate,la dimensiunea care o doresc.
   Pregatesc o umplutura din branza razalita,un pic de smantana,piper.Se aseaza umplutura in mijlocul patratului si se impaturesc,apasand un pic pe margini,ca sa nu se desfaca la copt.

Pe deasupra,se ung cu putin galbenus de ou.Sw dau la cuptorul incins la 180 grade cam 20 min.

   In acelasi fel,se poate face si acea placinta cu branza,care sunt convinsa ca place la toata lumea,si o putem face si cu branza dulce si stafide.

    In ceea ce priveste resturile din aluat,care este inevitabil si intotdeauna raman...fac din ele saleuri.Care sunt mai bune decat saleurile cumparate de la orice patiserie!Presar deasupra susan,sare mare,sau mac....si sunt gata.

0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails

Bucataria lui Alice   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP