vineri, 26 martie 2010

OUA UMPLUTE

    Eu de obicei oua umplute fac destul de des,la orice eveniment avem in familie...mi se par foarte usor de facut,si ne si plac foarte mult.

  Eu fierb cam 15 oua,le curat de coaja,de obicei cat sunt inca calde,ptr ca am observat ca se curata mai usor...le tai in jumatati pe lungime,si le scot galbenusul.Intre timp,fac si o maioneza,nu foarte multa.Amestec galbenusurile pisate cu un pic de pateu,de obicei cam jumatate dintr-o cutiuta mica,si cu o parte din maioneza facuta.Si gata umplutura!
  Umplu jumatatile de albus,de obicei cu un pos,cu un varf de ornat (mi se pare ca arata mai bine).Restul de maioneza o amestec cu un pic de smantana,si ornez pe deasupra ouale.Arata foarte bine si daca presaram printre ele si niste felii de lamaie subtiri.

0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails

Bucataria lui Alice   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP